Sidestil

Current Style: Standard

Tekststørrelse

Current Size: 100%

Blogg

Interiør og utstillingsdesign
Mysen videregående skole tilbyr fagene interiør og utstillingsdesign. På denne bloggen viser vi arbeider og refleksjoner fra teamet.
VG3 Interiørdesign ved Porsgrunn vgs
Her er blogg fra 3DHA Interiørdesign ved Porsgrunn vgs. Vi har blogget i flere år, og elevene har gitt positive tilbakemeldinger om bruken av blogg. Hver elev har sin egen blogg i tillegg til klassens blogg, som administreres av kontaktlærer.
INTERIØR VG3
Klasseblogg fra VG3 på Hamar Katedralskole
3INTA Interiør
Vi blogger hovedsaklig om praksis i bedrift. Vi bruker blogg til å dokumentere og vurdere eget arbeid i bedriften. Vi kommer også til å legge ut en og annen oppgave på bloggen. Elevbloggene ligger under klassebloggen, som er ny hvert skoleår :)
VG3 Interiør - TANGEN VGS
En blogg som handler om alt fra design, interiør og utstillingsdesign. Se hva vi holder på med i VG3 Interiør på Tangen videregående skole!
I&Ugalleri Hønefoss vgs
Med denne bloggen, som jeg ønsker skal fungere som et galleri,en inspirasjonskilde og idebank , kan elever, lærere, foreldre og andre interesserte få mulighet til og se hva vi arbeider med på vg2 Interiør og utstillingsdesign, og vg3 Utstillingsdesign på min skole. Elevene på denne linja tar ofte på seg oppdrag utenfor skolen, for å få praksis i faget sitt. Små og store oppdrag, som både vi lærere,og elevene har lært utrolig mye av.
Migrated