Sidestil

Current Style: Standard

Tekststørrelse

Current Size: 100%

Å presentere seg

Det finnes mange måter å vise seg fram på profesjonelt. Her er tre eksempler:

Pinterest
Pinterest er et sosialt nettverk hvor du kan dele bilder, linker og video. Du deler bilder eller videoer du finner på nett i din egen Pinterest vegg, slik at andre kan se hva du har funnet. Du kan også laste opp egenprodusert materiale. Pinterest åpnet for inviterte brukere 16. august 2011 og er fremdeles bare åpent for “inviterte”, men nå har alle som har fått seg en konto mulighet til å invitere så mange de måtte ønske. Du kan selv be om å bli invitert.


 

Behance Network
Behance Network er en plattform for artister og designere. Duhar muligheten til å opprette en portfolio og legge til ferdige og uferdige prosjekter. Arbeidsgivere har også mulighet til å finne en designer som de trenger til ett prosjekt, eller andre kan finne deg. Siden er også et godt sted for inspirasjon. Behance kan kobles opp mot linkedIn og vises direkte i din linkedIn profil.
 

LinkedIn
LinkedIn lar brukere opprette profiler av omtrent samme type informasjon det er vanlig å inkludere i en CV, slik som utdannelse, jobberfaring, nåværende jobb og organisasjonsmedlemskap, samt bilde og status. Brukerne kan invitere hverandre til å bli kontakter og må da oppgi hvor de kjenner hverandre fra. På bakgrunn av dette dannes nettverk hvor en bruker er i nettverket til kontakter tre ledd unna. Altså bruker → brukerens venner → brukerens venners venner → brukerens venners venners venner. Innenfor nettverket kan man be om introduksjoner, for dem utenfor nettverket ditt kan du kjøpe introduksjon. Når du oppretter en bruker linkes du til organisasjoner du oppgir i CV-en din, disse organisasjonene har også profiler som kan redigeres og utforskes. Linkedin har også funksjonalitet for jobbutlysning og spørsmål og svar, i tillegg kan brukere anbefale hverandre.

Migrated