Sidestil

Current Style: Standard

Tekststørrelse

Current Size: 100%

Digitale verktøy

Det finnes egne lærebøker for alle tegneprogram og ulike skoler bruker ulike program (f.eks ArchiCad eller SketchUp). I kjøkkenbransjen har i tillegg de fleste store kjøkkenprodusenter sine egne tegneprogram. Det mest effektive er å tegne plantegningen av rommet digitalt, utarbeide planløsningsskisser for hånd, for deretter å gå tilbake i tegneprogrammet og tegne løsningen din inn digitalt. Når tegnemateriellet ditt er ferdig, og du er klar til å printe ut, kan du tegne over de digitale tegningene for hånd på lysbordet, for å få tilbake den fine håndstreken. Eller du velger å beholde dem digitale.

Kan du tegneprogrammet ditt veldig godt, og ønsker det, kan du også skisse direkte i 3D. Tegneprogrammet som verktøy påvirker skissene dine på sin egen måte, og tilfeldigheter og overraskende momenter kan trigge kreativiteten din, til å produsere uvanlige løsninger. Det du ikke skal risikere er å ikke få gjort noe, på flere timer, fordi du ikke finner de knappene du brukte når du gjorde slik og slik.

Filmen viser et virtuelt designstudio for å projisere farger og materialer på reell utstillingsinnredning. Programmet er bestilt av Egger International.

Migrated