Sidestil

Current Style: Standard

Tekststørrelse

Current Size: 100%

Tekstilar s. 141-142

 

Pinbrett: tekstil

Fortsett med å bygge Pinterestbiblioteket ditt, på Pinterest.com. Lag et pin-brett du kaller tekstiler. Finn bilder av tekstiler du liker og legg dem inn på pinbrettet ditt. Du kan også legge til filmer, samt egne bilder du har på harddisken/mobilkameraet ditt.

 

Møbelstoff 

Se filmen «"the olenator" and the fabric testing machine at England Furniture» på fagportalen under Materialer og Tekstiler og. Finn 10 møbelstoffer som egner seg som sofatrekk.

 

Tekstile bindingstyper

Les teksten og se filmene på fagportalen under Materialer, Tekstiler og Tekstilsorter. Finn flere eksempler på tekstiler med ulike bindingstyper i veven; toskafts, kyper og satengbinding. Jobb i grupper.  Lag en klasseromsplakat til hver tekstilsort og presenter hver med flere materialprøver, beskrivelser og vev-illustrasjon.

 

Plakat om fibersorter

Les teksten og se filmene i fagportalen under Materialer, Tekstiler og Fibersorter. Hvordan kan du bruke de ulike? Jobb i grupper.  Finn materialprøver og lag en klasseromsplakat med beskrivelser av egenskaper og bruksområder i forhold til interiør.

 

 

Migrated