Sidestil

Current Style: Standard

Tekststørrelse

Current Size: 100%

Planløysning og val av innreiing s. 172-176

 

Rengjøring

Det finnes mye interiørkompetanse du kun får opparbeidet deg gjennom livserfaring. For eksempel om en konsulent har flyttet mye, og dermed vasket mange ulike typer bad, har den erhvervet seg stor kompetanse på material og planløsning. Ta ansvaret for å vaske badet hjemme i en måned. Registrer irritasjonsmomenter og definer hva som var vanskelig å holde rent og hva som ikke tok noe særlig tid, som bare var å sveipe over. Tilbake på skolen gjennomgås erfaringene i plenum.

 

Bad for rullestolbrukere

Du jobber i en baderomsbutikk og får et eldre ektepar som kunder. De ønsker seg et nytt bad som kan fungere for dem uavhengig av hvordan de eldes. Kanskje trenger de rullestol, kanskje mister de synet eller annet. Hva skal du foreslå at de må tenke på når de skal til innkjøp av baderomsinnredning og planløse badet sitt? Diskuter i plenum mulige problemstillinger og finn fram til løsninger. 

 

Badekar og bæring

Dersom du skal plassere inn eller flytte et badekar, i ditt eget bad hjemme, hvilke alternativ har du? Finn ut av hva som er bærevegger hjemme. Tegn en skisse over eksisterende planløsning på badet. Marker bærevegg med brun skravering. Plasser eller flytt badekar ved å tegne det inn i blått. Diskuter alles løsninger i plenum.

 

 

Migrated